Оцінка збалансованості кондитерських виробів за товарознавчими показниками
Керівник роботи
Корецька Ірина Львівна,
Дата реєстрації
19-03-2015
Організація виконавець
Національний університет харчових технологій
Опис
В роботі наведена оцінка показників якості борошняних кондитерських виробів враховуючи товарознавчі показники та фактичний хімічний склад печива. Використаний метод математичного прогнозування "багатокутник якості", який дозволив проводити оцінювання виробів поєднуючи показники з різними одиницями виміру.
Опис продукції
На сьогодення, споживачі кондитерських виробів роблять свій вибір використовуючи товарознавчі показники, переважна кількість з яких є органолептичними показниками якості. Нами розроблено методику оцінювання кондитерських виробів за товарознавчими показниками враховуючи різні фізико-хімічні та органолептичні показники якості готової продукції. Метод наглядно (у вигляді профілограм) демонструє переваги та недоліки зразків.
Керівник: Корецька Ірина Львівна. Оцінка збалансованості кондитерських виробів за товарознавчими показниками.
Національний університет харчових технологій. № 0215U001562