Гуманітарно-професійна підготовка фахівців харчової промисловості
Керівник роботи
Левицька Надія Миколаївна, Доктор історичних наук
Дата реєстрації
20-11-2019
Організація виконавець
Національний університет харчових технологій
Опис
Об’єктом теоретико-прикладного дослідження була гуманітарно-професійна підготовка фахівців харчової промисловості.
Мета дослідження – визначення суперечностей між рівнем підготовки фахівців харчової галузі у ВНЗ та вимогами, що ставляться до конкурентоспроможного молодого фахівця харчової галузі, адже сучасний спеціаліст повинен володіти базовим рівнем володіння професійно мовою не лише для засвоєння матеріалу галузевих дисциплін, а також для навчання їх основ наукової роботи та ведення ділової документації, що актуалізовано у професійній комунікації.
На сучасному етапі гостро постає питання невдоволеності певної частини роботодавців якістю професійної підготовки фахівців. Зважаючи на це змістовим полем дослідження було обрано аспекти налагодження ефективного діалогу освітньої сфери зі сферою роботодавчих послуг та вимог, що ставить роботодавець перед молодим фахівцем.
Значна увага зосереджувалась на осмисленні гуманітарно-професійної підготовки майбутніх спеціалістів, зокрема, на питаннях комунікабельності, здатності до швидкого реагування, мислити на перспективу, вмінні у випадку необхідності виступати публічно.
Опис продукції
Опубліковані наукові статті, посібники, монографії з проблем гуманітарно-професійної підготовки фахівців харчової промисловості
Керівник: Левицька Надія Миколаївна. Гуманітарно-професійна підготовка фахівців харчової промисловості.
Національний університет харчових технологій. № 0219U101875