24-27 вересня 2019 року Одеська національна академія харчових технологій за підтримки Міністерства освіти і науки України планує провести Міжнародну науково-практичну конференцію «Технології харчових продуктів і комбікормів».

Будуть обговорюватись наступні питання:
– технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості;
– прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції;
– новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів; наукові основи технології переробки тваринної сировини;
– інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі; управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технології ресторанного і оздоровчого харчування;
– біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування;
– інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями; виноробство в контексті світових трендів.

Детальніше: http://foodconf.onaft.edu.ua/anons-2/?lang=ru

2019-09-20

Міжнародна науково-практична конференція «Технології харчових продуктів і комбікормів»
2019-08-18
Share