Розробка рецептури функціонального продукту з використанням дієтичної добавки "Розторопша"
Керівник роботи
Євлаш Вікторія Владленівна, Доктор технічних наук
Дата реєстрації
11-10-2019
Організація виконавець
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Опис
Здійснено порівняльну характеристику лікарських препаратів та харчових продуктів з добавками розторопші, які рекомендовані для споживання при захворюваннях печінки. Розроблено рецептуру функціональних продуктів з дієтичною добавкою - порошком розторопші. Визначена харчова і біологічна цінність розроблених виробів. Створені технологічні карти батончиків з добавками розторопші, що сприяють профілактиці захворювань печінки.
Опис продукції
Нові рецептури функціональних продуктів лікувально-профілактичного призначення: батончиків з дієтичною добавкою - порошком розторопші. Технологічні карти батончиків з добавками розторопші, які мають нові споживні властивості і сприятимуть профілактиці захворювання печінки.
Керівник: Євлаш Вікторія Владленівна. Розробка рецептури функціонального продукту з використанням дієтичної добавки "Розторопша".
Харківський державний університет харчування та торгівлі. № 0219U101668