18 березня 2024 року стартує навчальний курс «Сталий розвиток, їжа та здоров’я», який має привернути увагу до соціальних та екологічних викликів у цій сфері.
Учасники прослухають основні лекції, візьмуть участь у майстер-класах та коучингових сесіях. Отримані знання вони використають на практиці під час формування бачення продукту чи послуги, складання карти подорожі, бізнес-моделювання та представлення результатів на пітчинг-сесії. Курс є спільною підприємницькою програмою Ройтлінгенського університету (Німеччина), Загребської школи економіки та менеджменту (Хорватія), Київського академічного університету (Україна), Гельсінського університету (Фінляндія).
Детальніше: http://surl.li/qrhdx, http://surl.li/qrhew, http://surl.li/qrjul
Фото: організатори
#НРАТ_НауковіЗаходи