Знайдено документів: 1
НДДКР
Керівник: Мазуренко Ігор Костянтинович. Розробити ДСТУ: Консерви овочеві та фруктові. Технологічні процеси та способи консервування. Терміни та визначення; Продукти перероблення овочів і фруктів. Терміни та визначення; Консерви. Яблука з перцем мариновані. Технічні умови; Консерви. Паштет овочевий з грибами. Технічні умови; Томати свіжі для промислового перероблення. Технічні умови; Консерви. Перець солодкий маринований. Технічні умови; Консерви. Овочі фаршировані. Загальні технічні умови; Консерви. Квасоля консервована. Технічні умови; Консерви. Гриби солені. Технічні умови.. Державний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут "Консервпромкомплекс". № 0207U005714
Знайдено документів: 1

Оновлено: 2024-07-27