На сайті Організації економічного співробітництва і розвитку опубліковано новий звіт «COVID-19 і системи харчування. Короткострокові та довгострокові наслідки», підготовлений Управлінням торгівлі та сільського господарства ОЕСР. 

У звіті містяться результати досліджень під час пандемії COVID-19, яка спричинила безпрецедентні короткочасні навантаження на ланцюжки поставок продуктів харчування у всьому світі.

Зокрема, у документі представлено огляд стресів, створюваних COVID – 19, відомості щодо стійкості ланцюжків поставок, які продемонстрували свою ефективність у країнах з високим рівнем доходів, розглядається вплив пандемії на сектор рибальства і аквакультури, зроблено окремий акцент на важливості прозорості продовольчої політики та використанням Інформаційної системи сільськогосподарського ринку. 

Експерти оцінюють довгострокові проблеми розвитку продовольчих систем, ризики переходу від політики «як завжди» до нової моделі.

Детальніше: https://bit.ly/3z0pSkA, https://bit.ly/3z82uSc, https://doi.org/10.1787/69ed37bd-en

Фото: Скріншот

COVID-19 та системи харчування. Короткострокові та довгострокові наслідки
2021-08-18
Поширити