У жовтні-листопаді 2022 року відбудеться серія вебінарів з інтелектуальної власності та інновацій в агротехнічній і харчовій промисловості.

Заходи покликані підвищити обізнаність з ключових тенденцій та впливу інтелектуальної власності на можливості бізнесу в європейському та азіатсько-тихоокеанському регіонах. Планується розглянути наступні питання: використання інтелектуальної власності в харчових продуктах рослинного походження та альтернативах м’яса (14 жовтня 2022 року); розширення бізнес-можливостей за допомогою ІВ – технології та інноваційні рішення для систем відстеження (21 жовтня 2022 року); екосистеми харчових інновацій, досвід і практичні приклади використання (28 жовтня 2022 року); зростання ринків та можливості для бізнесу у використанні біоматеріалів та екоупаковки (4 листопада 2022 року). Організатор – Всесвітня організація інтелектуальної власності.

Детальніше: https://bit.ly/3EsFymq, https://bit.ly/3SPYbVM

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ ТА ІННОВАЦІЇ В АГРОТЕХНІЧНІЙ І ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
2022-10-11
Поширити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *