Міністерство цифрової трансформації України спільно зі Startup Grind Kyiv за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошують конкурс. Це можливість для технологічних стартапів представляти Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів «Startup Grind Global 2020» у Кремнієвій долині. 

Переможці конкурсу отримають квиток на участь у конференції, виставковий стенд, промо участі у конференції та pr-підтримку організаторів, покриття фінансових витрат на логістику. Вони отримають доступ до найпотужніших ділових кіл – венчурних інвесторів, уряду і бізнесу; можливість познайомитись особисто з редакторами та засновниками провідних технологічних світових медіа, сформувати мережу менторів, знайти партнерів і співробітників та зацікавити своїм продуктом двохмільйонну світову спільноту Startup Grind.

Цього року заявити про Україну як про інвестиційно привабливий it-центр і продемонструвати технологічну потужність країни зможуть 15 найсильніших українських стартапів. Це перша настільки масштабна національна делегація України на світовій стартап-арені.   

Стати учасниками можуть зрілі стартапи, які побудували продукт, знають, що таке прибуток, готові до масштабування.  Для участі у конкурсі стартапам потрібно подати заявки не пізніше 16 грудня 2019 року. Open Call відбудеться 19 грудня в Lift99 Kyiv Hub.

Детальніше: https://bitly.su/CE9sNj

Конкурс українських технологічних стартапів
2019-12-10
Share