На сайті Європейського комісії опубліковано інформаційний матеріал щодо стажування та інших можливостей для молоді в ЄС.

У ньому зазначається, що молоді люди, які прагнуть працювати з інституціями, органами чи агенціями ЄС, мають багато можливостей отримати цінний досвід. Стажування пропонує молодим фахівцям у подальшому отримати роботу, а волонтерство дозволяє розвивати практичні навички й ідеально підходить для тих, хто прагне робити гарні справи. Європейська комісія пропонує програму  Blue Book – 5-місячне оплачуване стажування, відкрите для молодих людей віком від 18 до 30 років (як для громадян країн ЄС,  так і громадян інших країн). Слухачі отримують практичний досвід у різних сферах формування політики ЄС, людських ресурсів, комунікації, ІТ, конкурентного законодавства, екологічної політики, зовнішніх відносин, політики розвитку, роблячи внесок у проекти, які формують майбутнє Європи. Окрім Європейської Комісії стажування та волонтерські посади пропонують різні інституції, органи та агентства ЄС, надаючи можливість зсередини зрозуміти їх діяльність ЄС, отримати поштовх професійному зростанню. Також через волонтерство і проекти солідарності молодь може брати участь у наданні гуманітарної допомоги, підтримці соціальної інтеграції, збереженні навколишнього середовища, розвитку культури, освіти тощо. Ці та інші можливості представлені на порталі Європейського офісу з відбору персоналу.

Детальніше: http://surl.li/pjjkhf, http://surl.li/xgwpll, http://surl.li/dwgney, http://surl.li/ovvgzc, http://surl.li/kwkfoz, http://surl.li/fhuhel

Фото: організатор

#НРАТ_Усі_новини #НРАТ_EC #НРАТ_ГрантиМіжнароднаПідтримка #НРАТ_Науковцям_новини #НРАТ_Освітянам_новини 

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ МОЛОДІ В ЄС
2024-08-16
Share