Міністерство освіти і науки України оголосило конкурсний добір проєктів прикладних досліджень із розроблення наукових засад державної політики у сферах освіти і науки, інноваційної діяльності в зазначених сферах, виконання яких розпочнеться в 2024 році коштом державного бюджету.

Участь у конкурсі можуть узяти наукові установи та заклади вищої освіти, що належать до сфери управління МОН, у складі яких є об’єкти природно-заповідного фонду. На конкурс прийматимуть проєкти прикладних досліджень з урахуванням переліку «Прикладні дослідження, які рекомендовано виконати у 2024-2025 роках для забезпечення розроблення наукових засад державної політики у сферах наукової, науково-технічної діяльності та інноваційної діяльності в зазначених сферах», затвердженого наказом МОН від 13.12.2023 № 1526. Заявку на участь у конкурсі можна подати до 22 грудня 2023 року.

Детальніше: https://is.gd/KRrKDM, https://mon.gov.ua/…/Forma-zayavka-konk.vidbir.prykl…, https://mon.gov.ua/…/Instruktsiya-zayavka-konk.vidbir…

Фото: МОН

#НРАТ_Усі_новини #НРАТ_Науковцям_новини #НРАТ_Освітянам_новини

КОНКУРС ПРОЄКТІВ ПРИКЛАДНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
2023-12-17
Share