Державне космічне агентство відкрило програму для стартапів YANGEL BIG BANG, – онлайн-програму, яка буде готувати космічні стартапи до участі у Yangel Accelerator, запуск якого планується восени. 

Програма відкрита для команд, які планують працювати над своїм продуктом в Україні та по всьому світу. Щоб потрапити у відбір, потрібно мати презентацію продукту у вигляді слайдів або відео та успішно пройти інтерв’ю з координаторами. Участь – безкоштовна. Впродовж 4-х тижнів учасники працюватимуть з найбільш досвідченими менторами, представниками Державного космічного агентства та лідерами українського бізнесу. 

Пріоритетними темами є :

– супутники (дизайн та виготовлення; дистанційне зондування Землі; супутникові телекомунікаційні технології, у тому числі M2M та міжсупутнікові комунікації; технології трекінгу та систем безпеки на базі супутників; аналітичні продукти, що використовують супутникові дані;  візуалізація супутникових даних);

– запуски та польоти (дизайн та виготовлення ракет; безпілотники та суборбітальні апарати; доставка вантажу на орбітальні станції; нові матеріали та енергетика; підготовка астронавтів);

– космос на Землі (наземні станції прийому сигналу; космодроми; зберігання, передача та шифрування інформації з Космосу); 

– нові горизонти (видобування ресурсів в космосі; космічна інфраструктура та орбітальні сервіси; космічний туризм; колонізація планет Сонячної системи; робототехніка в космосі; освіта та популяризація).

Команди пройдуть краш-тест ідей та підготують перші версії пітчей, перевірять та протестують продуктові гіпотези, підготують презентації та посадкові сторінки, отримають поради щодо бізнес-моделі та маркетингу, навчаться розмовляти з інвесторами та зможуть протестувати свої пітчі на живій аудиторії. 

Стартапи, які покажуть найбільш вражаючі результати, отримають запрошення на наступний етап: 12-тижневу акселераційну програму у Києві. 

Детальніше: https://bit.ly/3cBhpcu, https://bit.ly/2WwWuSm 

Програма для стартапів YANGEL BIG BANG
2020-05-15
Share