15 вересня 2020 року на платформі Zoom у форматі CivicLab / Лабораторія громадської участі відбудеться онлайн-обговорення нового плану дій з впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд». 

Організатори: Секретаріат Кабінету Міністрів України, офіс Ради Європи в Україні.

Мета заходу – обговорити нові ідеї щодо громадської участі, які можуть бути реалізовані в рамках Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

План дій із впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» на 2021 – 2022 роки розробляється в контексті Цілей сталого розвитку 2030. Обговорення буде проходити в контексті цілі 16 «мир, справедливість та сильні інститути». 

Партнерство «Відкритий Уряд» – це міжнародна Ініціатива, спрямована на об‘єднання зусиль урядів та громадянського суспільства для створення позитивних змін у житті громадян. У рамках реалізації Ініціативи уряди країн-учасниць спільно з громадянським суспільством розробляють та реалізують дворічні національні плани дій. Кожен план дій повинен містити конкретні, амбітні зобов’язання, спрямовані на удосконалення прозорості, підзвітності та громадської участі. 

Для участі у заході необхідна попередня реєстрація.

Детальніше: https://bit.ly/3bTd84K, https://bit.ly/3k7BF8Yhttps://bit.ly/33oiqkP, https://bit.ly/3hnylEI, https://bit.ly/3imcEXf

Онлайн-обговорення «Іцініативи «Партнерство «Відкритий Уряд»: нові інструменти для громадської участі»
2020-09-11
Share